Du läser här:

Årets Företagare i Surahammars kommun 2020!

Idag utsåg föreningen Företagarna Hallstahammar Surahammar Årets Företagare i Surahammars kommun år 2020. Vinnare blev ICA-handlaren Oscar Wallén som driver Ica Nära Virsbo. Vår näringslivsstrateg, Therese, var givetvis på plats vid överlämningen av diplomet som föreningen delade ut till vinnaren, och hade med sig en bukett blommor. Vår förhoppning var att, tillsammans med föreningen Företagarna Hallstahammar Surahammar, kunna ordna ett evenemang där vi tillsammans med andra företagare i kommunerna kunde ha fått möjlighet att fira företagande och lokal stolthet, och så var även planen. Men tyvärr blev det inte så i år på grund av rådande omständigheter med covid-19. Men vi tar nya tag nästa år.

Övriga nominerade till priset Årets Företagare i Surahammars kommun år 2020 var företagaren Ricki Ytterberg som driver företaget Rego Racing AB, samt Nicklas Larsson som driver företaget N.L. Skötsel AB.

Med detta säger vi åter igen stort grattis till Oscar och alla medarbetare på ICA Nära Virsbo, samt till de övriga nominerade företagarna. Vi är såklart både stolta och tacksamma över att ha så engagerade företagare hos oss!

Nedan kan du läsa motiveringen till vinsten:

”Oscar Wallén är en oerhört engagerad ledare och företagare som med värme och otroligt engagemang, för såväl medarbetare som kommuninvånare och Virsbo, är en klockren förebild. På eget initiativ bjuder företagaren kontinuerligt in skolungdomar att ta del av verksamheten, och för att utbilda eleverna i viktiga ställningstaganden så som alla människors lika värde.”

Sidan publicerad av: Therese Kihlander

, 2020-04-29 15:29

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se