Du läser här:

Höstens Företagarluncher

Tisdagen den 3 september drar våra företagarluncher igång igen, denna gång med temat skola-näringsliv. Vår första lunch för hösten kommer att arrangeras på Schenströmska Herrgården i Ramnäs, och samtliga företagare, blivande företagare, företagarföreningar, och intresserade är varmt välkomna med sin anmälan (Se mer info nedan).

Hammarskolans Studie- och yrkesvägledare kommer under denna lunch att medverka, så passa på att ställ dina frågor om exemeplvis praktik, elevernas kännedom om vårt lokala näringsliv mm.

Dessa luncher sker på egen bekostnad, och är ett forum för dialog mellan kommun, företag och företagsfrämjande organisationer. Forumet är inte en politisk arena, och syftet är en förbättrad dialog med vårt lokala näringsliv. Vi tror helt klart att de bästa idéerna för ett förbättrat företagsklimat finns hos just våra företagare.

Datum för nästkommande luncher är redan nu även inplanerade, så passa på att notera dem och anmäl dig så fort möjligheten ges! Luncherna stratar alltid kl. 12:00, håller på ca. 1 timme, samt arrangeras på olika ställen och verksamheter runt om i kommunen.

Kommande luncher

3 September - Anmäl dig här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
1 oktober - Anmäl dig här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
5 november - Möjlighet att anmäla sig kommer inom kort!
3 december - Möjlighet att anmäla sig kommer inom kort!

Vill du tipsa oss om teman till kommande luncher? Eller driver du en verksamhet där vi skulle kunna arrangera en lunch framöver? Skicka gärna ett mejl till vår näringslivsstrateg, Therese Kihlander, via therese.kihlander@surahammar.se

Har du frågor om våra luncher? Hör gärna av dig till Therese via mejladressen ovan, eller slå en signal till henne på telefonnummer 0220-390 61.

Varmt välkommen med din anmälan!

Therese Kihlander
0220-39061


, 2019-08-13 11:30

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se