Du läser här:

Just nu - Tyck till om vår nya näringslivsstrategi!

Vår näringslivsstrategi sträcker sig fram till år 2020, alltså är det hög tid att ta fram nya mål och riktningar i vårt arbete. Med det sagt bjuder vi in ALLA intresserade företagare i kommunen att tycka till och lämna sina synpunkter på vad som är viktigt för oss att tänka på. Den 6 februari är det dag, kl. 17:00 öppnar vi upp dörrarna till vår fullmäktigesal i kommunhuset, och då hoppas vi givetvis på livliga diskussioner med våra lokala företagare.

Vid en första träff den 6 februari vill vi alltså att så många som möjligt tar chansen att påverka. Utifrån det hoppas vi sen kunna få till en lite mindre grupp med företagare som vill fungera som en referensgrupp under året, och som vi alltså kan jobba fram en strategi tillsammans med.

Anmäl gärna din medverkan så att vi vet ungefär hur många som kommer. Begränsat antal är 50 personer, men skulle fler vara intresserade genomför vi givetvis ytterligare tillfällen i samband med denna planerade träff.

Anmäler dig gör du genom att klicka här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vid frågor ta kontakt med vår näringslivsstrateg Therese Kihlander.
Tel: 0220-390 61
E-post: therese.kihlande@surahammar.se

Varmt välkommen!


Vi vill satsa på företagande!

I Surahammars kommun vill vi ha snabb kommunal service & bra myndighetshantering för våra företagare. Vi ska vara tillgängliga, personliga, enkla och ger dig snabb service. För dig som företagare vill vi att det ska innebära följande:

Tillgänglighet
Vi ska vara lätta att komma i kontakt med, antlingen via personliga besök, telefon, e-post eller hemsidan.

Personlighet
Vi vill hantera våra företagsärenden smidigt och proffessionellt. Våra företagare ska känna att vi på kommunen vill att det ska gå bra för er.

Enkelhet
Det ska vara lätt att göra rätt i Surahammars kommun. Information ska vara enkel att hitta och vi vill inte ställa onödiga krav eller krångla till det.

Snabb service
Vi vill återkoppla på telefon och e-post till företagare inom 8 timmar och vi strävar efter att via digital teknik göra våra tjänster tillgängliga dygnet runt.


Sidan publicerad av: Therese Kihlander
, 2020-01-23 13:35
Facebook Näringslivsenheten Surahammar


SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se