Du läser här:

Flexlinjen i Ramnäs

Flexlinjen i Ramnäs tätort kör med en mindre buss med lågt insteg, slätt golv och plats för både sittande, rullstol, rollatorer och matkassar. Bussföraren hjälper dig vid av- och påstigning, hjälper dig gärna ombord med kassar och rollator med mera. Du blir hämtad vid bostaden!

Vem får åka med?
Flexlinjen är öppen för alla! För Dig som har färdtjänst är det ett bra tillfälle att prova flexlinjen.

Nolltaxa
Flexlinjen har nolltaxa vilket innebär att det inte kostar någonting när du åker med den. Flexlinjen är betald med skattemedel.

När går den?
Flexlinjen kör i Ramnäs på torsdagar mellan 9.00 - 11.15.

Hur beställer man en resa?
Boka din resa minst en timme innan du vill resa. Det är bra om du även bokar hemresan samtidigt. Om man har en fast tid att passa så ska man gärna boka resan max en vecka i förväg, eller några dagar i förväg speciellt om det rör sig om en morgontur då många vill åka med. Bussen har 10 platser och får då plats med ca 3 - 4 rollatorer.

När du beställer din resa måste du vara uppmärksam på när bussen kommer. Tiden kanske inte stämmer exakt med den du har beställt, utan det kan bli en väntetid på ca tio minuter.

Det är Björks Busslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som tar emot din beställning på telefonnummer 0220-230 75.

Välkommen att åka med Flexlinjen!

Sidan publicerad av: Axel Kjellin
, 2018-08-15 14:06

SURAHAMMARS KOMMUN

För barnens skull

Surahammars kommun | Box 203, 735 23 Surahammar | Telefon 0220-390 00 | Organisationsnummer 212000-2031
Besöksadress: Hjulmakarvägen 18, Surahammar | E-post: kommunen@surahammar.se